Migrationsjuridik

Vi är migrationsjurister som brinner för resultat

✓ Kostnadsfri juridisk utvärdering ✓ Alltid fasta priser

Kostnadsfri bedömning av ditt migrationsjuridiska ärende

Sverige har omfattande reglering vad gäller migration, uppehållstillstånd och arbetstillstånd. Sedan några år tillbaka har arbetsbördan på Migrationsverket ökat allt mer. Regelverken blir mer och mer komplexa. För att underlätta för människor att bo och arbeta i Sverige erbjuder Enkla Juridik migrationsrättslig rådgivning gällande uppehållstillstånd, arbetstillstånd, visum, medborgarskap mm. 

Sverige är en rättsstat där lagar och regler har stor inverkan på den enskilde vad gäller möjligheter att kunna vistas i landet. Tyvärr är det ofta svårt för den enskilde att förstå den migrationsrättsliga lagstiftningen. Där kommer våra migrationsjurister in för att hjälpa både svenskar och utlänningar. 

Våra migrationsjurister brinner för dig

Vi får dagligen ta del av klienters historier om hur talangfulla och hårt arbetande personer riskerar utvisning på grund av små byråkratiska felsteg (t.ex. som att arbetsgivaren anger fel antal semesterdagar). Vi har också flera fall där studenter riskerar utvisning efter att de har blivit klara med studierna och alla papper inte finns i ordning. Det är också många företag som ringer och klagar över utdragna processer för få arbetstillstånd för talangfull utländsk arbetskraft. Våra migrationsjurister brinner för att hjälpa dig som drabbas av detta. Vi har redan hjälpt väldigt många.  

Kontakta oss för en kostnadsfri utvärdering

Våra migrationsjuridiska tjänster

Uppehållstillstånd & medborgarskap
  • Ansöka om uppehållstillstånd
  • Förlänga uppehållstillstånd
  • Överklaga Migrationsverkets (felaktiga) beslut
  • Ansöka om medborgarskap
  • Ansöka om att avgöra ärende
Arbetstillstånd & visum
  • Ansökan om arbetstillstånd/visum
  • Förlängning av arbetstillstånd/visum
  • Överklaga beslut arbetstillstånd/visum
Alicia
Alicia - migrationsjurist

Att välja migrationsjurist

Att välja rätt migrationsjurist är viktigt för att du ska lösa ditt problem så snabbt som möjligt. Många av våra klienter får leva i stor osäkerhet vilken ofta innebär en stor mental påfrestning för hela familjen. En talangfull migrationsjurist ska vara lösningsorienterad och resultatdriven. På Enkla Juridik förstår vi detta. Vi har lång erfarenhet av att navigera i det komplexa regelverket och hitta smarta lösningar både för personer som t.ex. vill ha uppehållstillstånd eller företag som vill ha arbetstillstånd.

Alicia är vår migrationsjurist och har hjälpt många klienter få uppehållstillstånd. Vår migrationsrättsliga jurist står årligen i kontakt med hundratals människor som behöver hjälp. Genom hårt arbete, god analysförmåga och bra underlag från våra klienter lyckas vi väldigt väl.

Migrationsjuridik till fast, överenskommet pris

Vår företagsmodell bygger på maximal transparens gentemot våra kunder. Det är därför vi tillämpar en strikt fastpris-modell oavsett vilken typ av ärende det gäller. Det innebär att vi, efter vår kostnadsfria utvärdering, kommer överens om ett avtalat pris med våra klienter innan vi sätter igång arbetet.

Genom att debitera ett fast pris istället för timpenning blir juristarvodet förutsägbart. Med ett fast pris är det väldigt enkelt för våra klienter att ta ställning huruvida de vill gå vidare eller ej. Som tur är anlitar de allra flesta oss och är väldigt nöjda med vår hjälp. Inte minst våra omdömen på Trustpilot vittnar om det.

Fördelarna med juristbyrån Enkla Juridik

check-mark.white2

KOSTNADSFRI UTVÄRDERING

idea.white

DIGITAL OCH FYSISK RÅDGIVNING

speech-bubble.white2

SVARSGARANTI 1 ARBETSDAG

write.white

ENBART FASTA PRISER

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!