Jobba hos oss

Juridisk rådgivare, deltid, Stockholm

Det är dags för oss att bli fler! Är det dig vi söker?

Den vi söker…

Vi söker dig som är student och har pluggat minst 5 terminer på juristprogrammet. Du ska ha ett särskilt intresse för processrätt och konsumentfrågor, älska att prata med kunder och inspireras av stort eget ansvarstagande. Du gillar att uttrycka dig muntligt och i text.

På Enkla Juridik kommer du omedelbart att, under handledning, få egna kunder och ärenden. Eftersom vi på Enkla Juridik är särskilt inriktade på tvistlösning kommer du till stor del bedriva förhandlingar med motparter och agera som ombud i domstol eller hyresnämnd. Du kommer också hjälpa oss med författandet av texter till hemsidan.

Om Enkla Juridik

Enkla Juridik är en startup med ambitionen att revolutionera juridikbranschen. Vi har funnits i 1 år och redan hjälpt hundratals privatpersoner och småföretag. 

Om jobbet

Jobbet kommer att vara på deltid och arbetsbördan kan variera, men beräknas ligga på ca. 10 timmar i veckan. Jobbet kommer vara flexibelt i tid. Vi har kontor på Kungsholmen i centrala Stockholm och vill se dig jobba hos oss en gång i veckan. Kontoret kan också nyttjas för studier eftersom det är en mycket trivsam och lugn miljö.

Ersättning

Lönen är delvis fast och prestationsbaserad.

Ansökan

Varmt välkommen med ansökan. Skicka gärna in ditt CV samt ett kort och översiktligt personligt brev på ca. 200 ord. Mejla oss på: jobb@enklajuridik.se.

Vill du bli vår kollega? Tveka inte att mejla oss.