Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Lund

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Jurister för dig i Lund 

Sedan 2017 har vi på Enkla Juridik hjälp tusentals människor med sina juridiska situationer oavsett problematik eller svårigheter. Det är vårt gemensamma mål att på ett enkelt och effektivt sätt tillvarata både privatpersoner och företags intressen genom att bidra med vår kunskap i juridik. 

För tillfället har vi inget kontor i Lund, men Camilla och Viktor kan hjälpa dig från Malmö. När du väljer Enkla Juridik kan du känna dig säker att vi tillgodoser bra kvalitet, med fasta priser för din trygghet, en transparent modell som vi vet uppskattas av många.

Enkla Juridik hjälper människor dagligen runt om i Sverige tillsammans med erfarna jurister på området, vi ser lösningen på dina juridiska frågor oavsett utmaningens beskaffenhet.

I Lund kan vi hjälpa dig med:

  • Affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Familjejuridik 
  • Fastighetsjuridik & bostad
  • Bostadsrättsföreningsfrågor 
  • Offentlig upphandling
  • Skatterätt

Varmt välkommen förbi oss i Lund eller hör av dig till oss förutsättningslöst via något av kontaktalternativen. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Camilla - Enkla Juridik i Malmö
Viktor - Enkla Juridik i Malmö
Camilla och Viktor - jurister i Malmö och Lund

Våra medarbetare

Enkla Juridik – Juridisk hjälp i Lund

Det var genom vår upptäckt av avsaknaden för fasta priser inom juristbranschen som idén växte sig stark hos oss på Enkla Juridik. Vi insåg att ett erbjudande om fasta priser ger trygghet och transparens. Idag är vi fler än 20 jurister och kan erbjuda dig den hjälp du behöver. Vi erbjuder dig juridisk hjälp runt om i Sverige och där i bland Lund. 

Komma i kontakt med jurist? Så når du oss 

Genom att höra av dig till oss och ge en beskrivning av ditt ärende kommer vi kunna hjälpa dig. Vi hjälper dig över telefon (020-899596), mail, videomöte eller möte. Vi tillgodoser det som passar dig bäst!

Fast pris för dig i Lund 

Vi på Enkla Juridik anser att det inte ska vara du, utan vi som ska stå för risken att ett ärende kan komma att ta längre tid än tilltänkt, därför arbetar vi med maximal transparens gentemot dig som kund. Detta tillgodoser vi genom att erbjuda fasta priser för din trygghet, så du kan känna att ditt ärende effektivt kommer att handläggas och prioriteras. Hos oss kommer du aldrig behöva känna oro för oväntade kostnadsökningar för ett ineffektivt arbete.

Genom att förhålla oss till denna modell har vi fått en mycket positiv respons bland våra tusentals kunder där vi haft glädjen att bidra med vår expertis på de olika områden vi hanterar.

På Enkla Juridik erbjuder vi även en kostnadsfri juridisk utvärdering för hur vi initialt på bästa sätt kan bedriva ditt ärendets framgång. Vi vill därmed inte debitera dig innan vi vet om vi faktiskt kan bidra med riktig hjälp..

Vi har tusentals positiva omdömen 

Genom vår service har vi redan från start fått äran att få högsta betyg av nästintill samtliga av våra klienter. Med fem av fem möjliga kan vi stolt säga att vi gör vårt absolut yttersta för våra kunder. Vi  på Enkla Juridik är glada att vårt arbete uppskattas av våra klienter och kan på så vis vara trygga i att även du kommer bli nöjd med vår hjälp. Bland våra omdömen kan du ta del av lovord för våra jurister och deras kunnighet men även för vårt empatiska och serviceinriktade arbetssätt. Vi på Enkla Juridik anser att juridik ska göras förståelig för alla och vi eftersträvar därför alltid att göra komplicerade frågeställningar begripliga för våra klienter.

Affärsjuridik, arbetsrätt, migrationsfrågor och familjerätt är bara en del av det vi gör

Oavsett vilka juridiska problem du står inför så vill vi på Enkla Juridik finnas där för dig. Det är där utefter vi vill erbjuda ett utbud som är brett inom de olika tjänster som finns inom det tilltänkta området, både för det privata och för företag. Vi bygger trygga juridiska lösningar som ska vara lättbegripliga med eftertänksamma lösningar. Hos oss är vi även vid behov redo att företräda dig som klient i domstol. Dig som doktorand vid universitetet eller som tjänsteman på t.ex. Tetra Pak hjälper vi gärna med ett arbetstillstånd i Sverige.

Viktor och Camilla som utgår från Malmö är de som ansvarar för Lund. De har stor erfarenhet inom framförallt familjejuridik och tvist. Det går bra att träffa Viktor och Linnea vid önskat klientbesök. Om du behöver hjälp inom annat än familjerätt eller tvist erbjuder vi rådgivning på distans (telefon, video mm.). På så vis får du alltid en jurist med rätt kunskaper och specialiteter.

Rådgivning på distans vid behov

För oss fungerar det digitala samtalet med våra klienter mycket bra och det ger en möjlighet till att erbjuda högkvalitativa leveranser med konkurrenskraftig prissättning. Detta gör att klientmöten inte sällan sker på telefon och videosamtal vilket är det smidigaste i över nittio procent av fallen.

I Lund är det inte bara Viktor och Camilla som står till ert förfogande, hos oss på Enkla Juridik har vi många jurister runt om i Sverige som har full kompetens för just ditt ärende. Du är därför varmt välkommen att höra av dig till oss så att vi därefter kan tillämpa den jurist som är, utefter ditt behov, mest lämpad. Vi ser fram emot att hjälpa dig från några av våra huvudkontor i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Östersund, Jönköping, Linköping eller Malmö.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig i Lund – till oss kan du ringa förutsättningslöst redan idag.

Har du en juridisk fråga så tveka inte att höra av dig till oss, vi kan erbjuda dig professionell rådgivning eller en offert direkt. Vår juridiska utvärdering av ditt problem är kostnadsfri, så efter du lämnat din beskrivning gällande din situation kommer vi återkomma till dig inom en arbetsdag! Enkla Juridik finns alltid tillgängliga på telefon och mail. Välkommen till din juristbyrå i Lund!

Våra kunder rekommenderar oss