Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Malmö

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist för dig i Malmö

Bor du i Malmö och letar efter en jurist? Då har du kommit rätt!

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags visioner och problem. Vi vill hjälpa våra klienter på ett effektivt och personligt sätt. Vi har funnit sedan 2017 och sedan start hjälpt våra kunder med kvalitativ rådgivning – alltid till fasta priser. Våra klienter uppskattar vår transparenta affärsmodell. Först får du en kostnadsfri juridisk utvärdering och därefter ett prisförslag att ta ställning till. Genom prisförslaget vet du vad vår rådgivning kommer att kosta dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi är hedrade över att dagligen få hantera mängder med olika juridiska ärenden från Malmöiterna. Privatpersoner, företagare eller representanter för bostadsrättsföreningar.  Vi hjälper dig med:

  • familjejuridik
  • arbetsrätt
  • affärsjuridik
  • fastighetsrätt
  • juridiken kring bostadsrättsföreningar
  • skatterätt
  • upphandlingsjuridik

Våra jurister har hög kompetens och erfarenhet och brinner för att leverera malmöiterna juridisk rådgivning av högsta kvalitet. 

Telefon eller möte

Från vår juristbyrå hjälper vi klienter i Malmö och övriga Skåne. Ibland även utanför Skåne. När du skickat in din kontaktförfrågan kan vi hjälpa dig både över telefon, ett fysiskt möte, genom mail eller i ett videomöte.

Fast pris när du som bor i Malmö anlitar en av våra jurister

Det är vanligt att många juristbyråer och advokater tar ett timpris utan pristak. Vi tycker mer om att offerera fasta priser eftersom vi har sett att våra klienter värdesätter våra fasta priser och den transparens det innebär. Genom att offerera fasta priser vet både du och vi vad kostnaden kommer vara.

Hundratals positiva omdömen

Vi på Enkla Juridik kan tacksamt berätta att vi har hundratals femstjärniga recensioner på Trustpilot. Våra klienter skriver i recensionerna att våra jurister är erfarna, förstående och brinner för service. Juridiken kan vara komplicerad, men vi tycker inte att juridiken ska göras komplicerad för vanliga människor. För oftast går det att göra juridiken enklare.

Våra medarbetare

Familjejuridik och bostadsfrågor

Vi kan hjälpa dig med vårdnadstvister, migrationsrätt, arbetsrätt och avtalsfrågor. Vi har ett tjugotal jurister utspridda i Helsingborg, Lund, Stockholm, Göteborg och Linköping specialiserade på olika områden. Det gör vårt arbete mer effektivt och leveransen mer kvalitativ. 

Ett exempel är fastighetjuridik som är ett område vi har bred kompetens inom. För dig som har bostadsrelaterade frågor eller sitter i en bostadsrättsförening så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. 

Arbetsrätt i Malmö

Det är svåra ekonomiska tider just nu. Det gör tyvärr att många företag skär ned i personalstyrkan. Vi finns till för företag i Malmö som på ett ansvarsfullt sätt behöver krympa personalstyrkan. Vi hjälper också arbetstagare som blivit felaktigt uppsagda få skadestånd. Ibland genom att få till stånd ett rättvisande utköpsavtal eller genom en domstolsprocess.

Affärsjurister och skatterätt

Vi har skattejurister med kompetens inom inkomstbeskattning, moms och skatteprocesser. Så oavsett vilket skatterättsligt spörsmål du behöver hjälp med så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till exempel många som har skatterättsliga frågor avseende Danmark och Sverige, särskilt bland Öresundspendlare. Det är också vanligt att vi hjälper privatpersoner och företag som Skatteverket vill efterbeskatta. I vissa fall går det at överklaga beslutet. Vår skattejurist som arbetar med skatteprocesser utgår från Helsingborg.

Avseende affärsjuridik har vi komptens inom avtalsfrågor och tvistelösning. Vi skriver aktieägaravtal, leverantörsavtal och mycket mer. Skulle du och en samarbetspartner hamna på kant med varandra hjälper vi till med att sy ihop en förlikning eller gå till tingsrätten.

Du som bor i Malmö, hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl eller telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik!

Våra kunder rekommenderar oss