Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Malmö

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist för dig i Malmö

Bor du i Malmö och letar efter en jurist? Då har du kommit rätt!

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags visioner och problem. Vi vill hjälpa våra klienter på ett effektivt och personligt sätt. Vi har funnit sedan 2017 och sedan start hjälpt våra kunder med kvalitativ rådgivning – alltid till fasta priser. Våra klienter uppskattar vår transparenta affärsmodell. Först får du en kostnadsfri juridisk utvärdering och därefter ett prisförslag att ta ställning till. Genom prisförslaget vet du vad vår rådgivning kommer att kosta dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi är hedrade över att dagligen få hantera mängder med olika juridiska ärenden från Malmöiterna. Privatpersoner, företagare eller representanter för bostadsrättsföreningar.  Vi hjälper dig med:

  • familjejuridik
  • arbetsrätt
  • affärsjuridik
  • fastighetsrätt
  • juridiken kring bostadsrättsföreningar
  • skatterätt
  • upphandlingsjuridik

Våra jurister har hög kompetens och erfarenhet och brinner för att leverera malmöiterna juridisk rådgivning av högsta kvalitet. 

Camilla - Enkla Juridik i Malmö
Viktor - Enkla Juridik i Malmö
Camilla och Viktor är våra jurister i Malmö.

Telefon eller möte

Från vår juristbyrå hjälper vi klienter i Malmö och övriga Skåne. Ibland även utanför Skåne. När du skickat in din kontaktförfrågan kan vi hjälpa dig både över telefon, ett fysiskt möte, genom mail eller i ett videomöte.

Fast pris när du som bor i Malmö anlitar en av våra jurister

Det är vanligt att många juristbyråer och advokater tar ett timpris utan pristak. Vi tycker mer om att offerera fasta priser eftersom vi har sett att våra klienter värdesätter våra fasta priser och den transparens det innebär. Genom att offerera fasta priser vet både du och vi vad kostnaden kommer vara.

Över tusen femstjärniga kundomdömen

Vi på Enkla Juridik kan tacksamt berätta att vi har över tusen femstjärniga recensioner på Trustpilot. Våra klienter skriver i recensionerna att våra jurister är erfarna, förstående och brinner för service. Juridiken kan vara komplicerad, men vi tycker inte att juridiken ska göras komplicerad för vanliga människor. För oftast går det att göra juridiken enklare.

Våra medarbetare

Familjejuridik och arv

Vi kan hjälpa dig med familjejuridik, arvsfrågor, vårdnadstvister, tvistelösning och avtalsfrågor. I Malmö har vi juristerna Camilla och Viktor som arbetar lokalt. Vi har ett tjugotal andra jurister utspridda i Helsingborg, Lund, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Linköping och Östersund specialiserade på olika områden. Det gör vårt arbete mer effektivt och leveransen mer kvalitativ. 

Från dessa andra platser i landet kan vi hjälpa dig som bor i Malmö med migration-, skatte-, bostads- och affärsjuridik mm.

Familjejurister i Malmö

Våra familjejurister Camilla och Viktor har lång erfarenhet av ekonomisk familjerätt, arv och tvist. De kan hjälpa dig som vill skriva ett testamente, upprätta en bouppteckning eller lösa en vårdnadstvist. Eftersom de har lokal mitt i Malmö, vid Lilla torg, är det enkelt att träffa dem.

Så tveka inte att ta kontakt med oss så kopplar vi dig till Viktor och Camilla.

Tvistelösning

Viktor är tidigare processchef på en annan stor juristbyrå i Sverige. Där agerade Viktor ombud i vårdnadstvister, fordringstvister och tvister kopplade till fastighet- och bostad mm. Så om du letar efter ett duktigt ombud som kan hjälpa dig vinna en tvist eller få till en bra förlikning bör du kontakta oss omgående. Att i en tvist ha en duktig jurist vid sin sida sparar ofta enorma mängder pengar, tid och energi. 

Självklart kan vi hjälpa dig ansöka om rättsskydd hos ditt försäkringsbolag.

Affärsjurister och skatterätt

Vi har skattejurister med kompetens inom inkomstbeskattning, moms och skatteprocesser. Så oavsett vilket skatterättsligt spörsmål du behöver hjälp med så är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper till exempel många som har skatterättsliga frågor avseende Danmark och Sverige, särskilt bland Öresundspendlare. Det är också vanligt att vi hjälper privatpersoner och företag som Skatteverket vill efterbeskatta. I vissa fall går det at överklaga beslutet. Vår skattejurist som arbetar med skatteprocesser utgår från Helsingborg.

Avseende affärsjuridik har vi komptens inom avtalsfrågor och tvistelösning. Vi skriver aktieägaravtal, leverantörsavtal och mycket mer. Skulle du och en samarbetspartner hamna på kant med varandra hjälper vi till med att sy ihop en förlikning eller gå till tingsrätten.

Du som bor i Malmö, hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl eller telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik!

Våra kunder rekommenderar oss