Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Jönköping

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Jurister för dig i Jönköping 

Vi på Enkla Juridik brinner för att hjälpa dig att tillvarata dina intressen, oavsett utmaningarnas beskaffenhet. Sedan starten 2017 har vi hjälpt tusentals klienter genom kvalitativ, lösningsorienterad och affärsmässigt effektiv rådgivning och biträdande. Vi vet om att vår transparenta affärsmodell med fasta priser uppskattas av våra klienter som slipper tråkiga överraskningar. Vi vill att privatpersoner och företag ska känna sig trygga och att det inte ska råda några tveksamheter kring kvalitén vi tillgodoser eller vad vår medverkan kostar.

Enkla Juridik betros varje dag med en mängd nya olika ärenden Sverige över. På kontoret i Jönköping arbetar den mycket erfarne och sympatiska juristen George. 
I Jönköping kan vi hjälpa dig med:

  • Affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Familjejuridik
  • Fastighetsjuridik & bostad
  • Bostadsrättsföreningsfrågor
  • Offentlig upphandling
  • Skatterätt

Varmt välkommen förbi kontoret i Jönköping eller hör av dig till oss förutsättningslöst via något av kontaktalternativen. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Enkla Juridik|Juristbyrå Jönköping
George - ansvarig för Jönköping

Våra medarbetare

Enkla Juridik – din juristbyrå i Jönköping

Enkla Juridik har vuxit fram ur ett frö som började gro när vi insåg att juristbranschen präglades av för lite transparens och saknade byråer som enbart ville erbjuda fasta priser till sina klienter. Det tyckte vi inte om. Ur detta föddes Enkla Juridik, juristbyrån med en unik affärsmodell: all juridisk rådgivning till alla, alltid till fast pris. Nu förändrar vi branschen till det bättre, ett ärende i taget. Idag har vi över 20 jurister som arbetar med olika ärenden landet runt, bland annat i Jönköping.

Telefon eller möte på vårt kontor

Efter att du hört av dig till oss och beskrivit ditt ärende återkommer vi snarast och hjälper dig då över telefon, möte, mejl eller videomöte. Vad som än passar dig bäst!

Jurist för dig i Jönköping till fast pris

Vi på Enkla Juridik har sedan starten arbetat med maximal transparens gentemot våra klienter. Vi tycker inte att det är ni, utan vi, som ska stå för risken att ett ärende kan ta mer tid en beräknat. Genom att erbjuda fasta priser kan ni känna er trygga med att ert ärende prioriteras och handläggs effektivt och slippa oroa er för risken att ett högt timarvode tickar för ett ineffektivt arbete. Vår prismodell har fått mycket positiv respons hos de tusentals klienter vi haft äran att arbeta med. 

De allra flesta advokater och jurister i Jönköping arbetar oftast utifrån löpande timpenning utan begränsningar. Vi föredrar fasta priser och det gör du säkert också! Du vet vad rådgivningen kostar redan innan ärendet dras igång.

Förutom fast pris erbjuder vi en kostnadsfri juridisk utvärdering där vi bedömer möjligheterna för dig att driva ditt case till framgång. Vi på Enkla Juridik vill inte debitera för arbete som vi inte tror kommer leda till framgång för dig.

Över tusen positiva omdömen

Sedan start har vi fått högsta möjliga betyg av i stort sett alla våra klienter, fem av fem möjliga. På Enkla Juridik är vi glada över att vårt arbete löpande uppskattats av våra klienter och är övertygade om att även du kommer vara nöjd med den tjänst vi tillgodoser. I omdömena skriver många att våra jurister är kunniga, empatiska och serviceinriktade. Vi tycker att juridik ska göras förståeligt för alla och att det många gånger går att göra komplicerade frågeställningar väldigt enkla.

Affärsjuridik, arbetsrätt, familjerätt och mycket mer

Vi på Enkla Juridik vill finnas där för dig oavsett vilket juridiskt problem det är du står inför. Vi kan därför erbjuda ett brett utbud av olika tjänster inom många olika områden för privatpersoner och företag som söker trygga juridiska lösningar. Om det behövs är vi självklart redo att företräda våra klienter i domstol men det vanligaste är att förlikning nås innan det går så långt.

George som arbetar i Jönköping är ansvarig för kontoret. Han har arbetat som jurist sedan 2013 och har stor erfarenhet av att driva och vinna mål inom flera olika områden. Det går utmärkt att träffa George för klientbesök. Det mesta av vårt arbete sker däremot på distans vilket har blivit allt vanligare. Vi finns på Teams, Zoom, Google Meets eller den kanal som passar dig bäst. Att arbeta digitalt fungerar bra och bidrar till vår högkvalitativa leverans och konkurrenskraftiga prissättning. Inte sällan har vi därför klientmöten på telefon eller videosamtal.

Möjligheter för dig som vill träffas fysiskt återfinns såklart och är många gånger den bästa lösningen, exempelvis vid bouppteckningar, invecklade tvister, tvister om vårdnad eller vid avtalsskrivning. Hör av dig till oss så löser vi det!

Förutom George har vi många andra kompetenta jurister runt om i landet. Även om det är så att din fråga rör något annat än de specialistområden George vanligtvis arbetar med kan du fortfarande höra av dig till oss så återkommer vi med den jurist som är bäst lämpad för dina behov. Vi hjälper dig mer än gärna från vårt huvudkontor i Stockholm, eller Göteborg, Helsingborg, Linköping eller Malmö.

Hör av dig till oss i Jönköping idag – helt förutsättningslöst!

Det finns ingen anledning att tveka kring att höra av sig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi erbjuder kostnadsfri juridisk utvärdering av ditt problem och efter att du skickat in en beskrivning om din situation återkommer vi inom en arbetsdag! Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl och telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik i Jönköping!

Våra kunder rekommenderar oss