Juristbyrå Göteborg

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist i Göteborg

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags problem, utmaningar och visioner. Vi är jurister som tänker lösningsorienterat och vill alltid hjälpa våra klienter på ett affärsmässigt effektivt vis. Vi har funnit sedan 2017 och sedan start hjälpt åra kunder med kvalitativ rådgivning – alltid till fasta priser. Våra klienter uppskattar vår transparenta affärsmodell eftersom vi alltid tydligt berättar vad det kommer att kosta dig om du bestämmer dig för att anlita oss.

Vi är hedrade över att dagligen få hantera mängder med olika juridiska ärenden från Göteborgsborna. Privatpersoner, företagare eller representanter för bostadsrättsföreningar.  Vi hjälper dig med:

  • familjejuridik
  • affärsjuridik
  • fastighetsrätt
  • juridiken kring bostadsrättsföreningar
  • skattejuridik (skattejuristerna finns i Linköping och Helsingborg)

Välkommen till oss på Enkla Juridik i Göteborg!

George
George - jurist och ansvarig för Göteborgsregionen

Telefon eller möte

Från vår juristbyrå i Göteborg lyckas vi hjälpa hundratals klienter. Efter att du har skickat in din kontaktförfrågan hjälper vi dig över telefon, möte, mejl eller i videomöte. Självklart tar vi stor hänsyn till rådande Corona-epidemi och därför föredrar vi ibland att ha eventuella möten på distans.

Din jurist i Göteborg till fast pris

Vi tror på maximal transparens gentemot våra klienter. Vi tycker också att det är juristen själv som ska stå risken för att ett ärende tar mer tid än beräknat. Det ska inte finnas några incitament för en jurist eller advokat att jobba ineffektivt samtidigt som timpenningen ändå tickar på. Vi föredrar att jobba med enbart fasta priser för vi har fått mycket positiv respons från våra klienter.

Många andra advokater och andra juristbyråer i Göteborg jobbar med löpande timpenning. Vi föredrar att offerera fasta priser. Med ett fast pris för vår juridiska rådgivning vet både du och vi vad det kommer att kosta för att nå ett visst resultat.

Över 350 positiva omdömen

På Enkla Juridik är vi väldigt glada över att vi numera har över 350 femstjärniga recensioner på Trustpilot. I omdömena skriver många att våra jurister är kunniga, empatiska och serviceinriktade. Vi tycker inte juridiken ska göras komplicerat för vanliga människor. Ofta går juridiken att förklaras väldigt enkelt.

Familjerätt, affärsjuridik och fastighetsrätt

Vår lokala jurist, George, har jobbat med juridik sedan 2013. Med lång erfarenhet från både affärs-, familje- och fastighetsjuridik lyckas han hjälpa de flesta kunderna. George jobbar med allt från tvister rörande dolda fel, skriva aktieägaravtal, arvskiften och mycket mer. 

Även innan George blev en del av Enkla Juridik-teamet hjälpte vi hundratals kunder ifrån Göteborg och Västra Götaland. Från vårt huvudkontor i Solna har vi kunnat hjälpa många med båda tvister och avtal. Det mesta av vårt arbete sker på distans. Mot bakgrund avrådande corona-pandemi har det blivit allt vanligare. Att arbeta digitalt fungerar väldigt bra och bidrar till vår högkvalitativa leverans och konkurrenskraftiga prissättning.

Hör av dig till oss i Göteborg

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl eller telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik i Göteborg!

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!