Juristbyrå i Örebro

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist i Örebro – Juristbyrån Enkla Juridik

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags problem, utmaningar och visioner. Dagligen får vi hantera mängder med olika frågor från Örebroarna och invånarna från övriga Närke. Vi hjälper dig från vårt kontor på Trädgårdsgatan 12 i Örebro. Vi hjälper dig med familjejuridik, företagsjuridik, bostadsjuridik och tvist.

Telefon eller möte

Med tanke på rådande Corona-epidemi föredrar vi att lösa juridiken digitalt. Det innebär att vi lyckas hjälpa de allra flesta av våra kunder genom telefon, videomöte eller över mejl. Däremot är du, om du vill, självklart välkommen till oss på Örebro-kontoret för just ditt ärende. Du kan alltid ringa oss förutsättningslöst på 020-89 95 96.

Din jurist i Örebro med fast pris

För oss är transparens A och O. Många advokater och andra juristbyråer i Örebro jobbar med löpande timpenning. Vi föredrar att offerera fasta priser eftersom vi har märkt att många av våra kunder uppskattar den transparens det innebär. Med ett fast pris för vår juridiska rådgivning vet både du och vi vad det kommer att kosta för att nå ett visst resultat.

Över 250 positiva omdömen

Vår stora stolthet är att vi på Enkla Juridik numera har över 250 positiva omdömen på Trustpilot. Vi är väldigt glada över att den absoluta majoriteten av våra kunder är nöjda med oss. I omdömena skriver många att våra jurister är kunniga, empatiska och serviceinriktade. 

Maja
Maja Menardi - jurist och ansvarig för Örebrokontoret

Familjerätt, bostadsjuridik eller företagsfrågor

Vår juristbyrå har ett brett utbud av juridiska tjänster. Våra jurister är specialiserade på familjejuridik, företagsärenden och bostadsjuridik. Nästan alla ärenden vi hanterar är av avtalsrättslig karaktär. Det innebär att vi antingen är med och skriver avtal, analyserar avtal eller hjälper till att lösa tvister.

Familjejuridiken är ett av våra stora områden. Dagligen hjälper vi många med allt från testamenten till bouppteckningar och gåvobrev. Familjejuridik handlar för oss om att hjälpa till både med det finast och det mest sorgsna i livet. För de som precis förlorat en familjemedlem är ett tryggt och effektivt avslut viktigt. Att arvsprocessen blir korrekt är därför väldigt viktigt för oss. För de som precis har köpt en bostad hjälper vi gärna till med exempelvis ett skuldebrev och ett samboavtal/äktenskapsförord. Så ni får en underbar start.

Vår företagsjuridiska rådgivning är snarlik den familjejuridiska. Oftast rör det olika former av avtalsskrivning eller tvister rörande avtal. Eftersom Örebro är en stad där många startar nya företag får vi ofta hjälpa till med exemeplvis aktieägaravtal. För befintliga företagskunder hjälper vi ofta till med att driva in förfallna betalningar eller strukturera företaget internt. Vi kan även hjälpa till med skattejuridiken.

Hör av dig till oss i Örebro

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi har kontor i centrala Örebro och finns alltid tillgängliga på mejl eller telefon. Ifall du vill ses på vårt kontor är det inga problem. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik i Örebro!

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!