Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Östersund

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Jurister för dig i Östersund

På Enkla Juridik i Östersund brinner vi för att vara ditt stöd när det kommer till att tillvarata dina rättigheter och intressen, oavsett vilka utmaningar som dyker upp. Sedan vi startade vår verksamhet 2017 har vi bistått tusentals klienter med kvalitativ, lösningsfokuserad och affärsmässigt effektiv juridisk rådgivning. Vi är stolta över att erbjuda en transparent affärsmodell med fasta priser, vilket uppskattas av våra klienter som inte behöver oroa sig för oönskade ekonomiska överraskningar. Hos oss på Enkla Juridik är det viktigt att du som privatperson eller företagare känner dig trygg och säker, utan några tvivel om den höga kvalitet vi levererar eller vad vårt stöd kostar.

Du som bor i Östersund kan få hjälp av vår erfarna och empatiska jurist, Clara som är affärsjurist. I Östersund kan vi hjälpa dig med följande områden:

  • Affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Familjerätt
  • Fastighetsjuridik & bostad
  • Bostadsrättsföreningsfrågor
  • Offentlig upphandling
  • Skatterätt

Du är hjärtligt välkommen att ta hjälp av oss i Östersund eller ta kontakt med oss via något av våra kontaktalternativ. Vi ser fram emot att samarbeta med dig och vara din pålitliga juridiska partner i Östersund!

Clara

Clara

Ansvarig för Enkla Juridik i Östersund

Våra medarbetare

Clara – Jurist och ansvarig för Enkla Juridik i Östersund

Clara är jurist och den drivande kraften bakom Enkla Juridik i Östersund. Som jurist med omfattande erfarenhet och expertis inom tvist, IT-juridik och affärsjuridik, spelar hon en central roll i att erbjuda kvalificerad rådgivning till klienter i Östersund och omnejd. Med sin passion för nöjda kunder lyckas hon navigera genom komplexa juridiska frågor är Clara ansvarig för att säkerställa att klienternas behov och intressen tillvaratas på bästa möjliga sätt.

Bred juridisk kompetens till Östersundsborna

För invånarna i Östersund är Enkla Juridik en mångsidig och pålitlig juridisk partner. Utöver Claras specialområden erbjuder Enkla Juridik ett brett spektrum av juridiska tjänster. Det inkluderar familjerätt, arbetsrätt, fastighetsjuridik, upphandlingsjuridik och många andra områden. Vi kan hjälpa dig med detta över telefon, mejl och videosamtal. Sedan corona-pendemin har både vi och de flesta klienterna ute i landet stor vana vid att hantera juridiska spörsmål utan att träffas fysiskt. Trots det blir vår rådgivning så personlig som möjligt.

Smidig online- och distanskommunikation

Vi strävar efter att erbjuda smidiga och moderna lösningar för kommunikation med våra klienter. För att möta klienternas behov på bästa sätt, är de redo att assistera dig över video, mejl och telefon. Detta innebär att oavsett var du befinner dig, kan du få tillgång till kvalificerad juridisk rådgivning. Vi är alltid bara ett telefonsamtal bort. Denna flexibilitet ger dig möjlighet att hantera dina juridiska frågor effektivt och bekvämt.

Transparenta priser och snabba svar

Enkla Juridik är stolta över sin transparenta affärsmodell som erbjuder fasta priser för juridisk rådgivning. Som klient ska du känna sig trygg med att du vet vad vårt juridiska stöd kommer att kosta från början, utan oönskade överraskningar. Dessutom har vi på Enkla Juridik en snabb återkopplingspolicy och strävar efter att alltid återkomma till klienterna inom en arbetsdag. Denna effektiva och smidiga hantering av klientkommunikation säkerställer att klienternas frågor och behov hanteras snabbt och professionellt.

Kostnadsfri juridisk utvärdering för dig i Östersund

Vi erbjuder en kostnadsfri juridisk utvärdering som hjälper klienter att bedöma möjligheterna att lösa sina juridiska ärenden. Detta ger klienterna klarhet och vägledning när de överväger hur de ska hantera sina rättsliga frågor. Enkla Juridik tror på att erbjuda kvalificerad rådgivning som verkligen leder till framgång. Genom åtagandet att erbjuda en kostnadsfria inledande utvärdering visar vi vårt engagemang för klienternas bästa och önskan att göra juridik mer tillgänglig och förståelig för alla.

Tveka inte att höra av dig till oss helt förutsättningslöst!

Våra kunder rekommenderar oss