Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Juristbyrå i Karlskrona

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Juristbyrå och migrationskonsult för dig i Karlskrona

Bor du i Karlskrona och letar efter en jurist eller migrationskonsult? Då har du kommit rätt!

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags visioner och problem. Vi vill hjälpa våra klienter på ett effektivt och personligt sätt. Vi har funnits sedan 2017 och sedan start hjälpt våra kunder med kvalitativ rådgivning – alltid till fasta priser. Våra klienter uppskattar vår transparenta affärsmodell. Först får du en kostnadsfri juridisk utvärdering och därefter ett prisförslag att ta ställning till. Genom prisförslaget vet du vad vår rådgivning kommer att kosta dig.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi hjälper dig som privatperson, företagare eller representant från bostadsrättsföreningar.

På kontoret i Karlskrona inriktar vi oss på följande juridiska områden:

  • familjerätt
  • arbetsrätt
  • migrationsrätt
  • arbetstillstånd

Vår migrationskonsult Marie har över 5 års erfarenhet och har handlagt hundratals ansökningar. Vår jurist Jasmin tog sin examen på Lunds universitet och arbetar med familjerätt, arbetsrätt och migrationsrätt.

Marie Häggman - specialist inom arbetstillstånd
Jasmin
Marie (t.v.) är migrationskonsult med inriktning arbetstillstånd. Jasmin (t.h.) är jurist

Telefon eller möte

Från vår juristbyrå hjälper vi klienter i Karlskrona. När du skickat in din kontaktförfrågan kan vi hjälpa dig både över telefon, ett fysiskt möte, genom mail eller i ett videomöte.

Fast pris när du som bor i Karlskrona anlitar en av våra jurister

Det är vanligt att många juristbyråer och advokater tar ett timpris utan pristak. Vi tycker mer om att offerera fasta priser eftersom vi har sett att våra klienter värdesätter våra fasta priser och den transparens det innebär. Genom att offerera fasta priser vet både du och vi vad kostnaden kommer vara.

Över tusen femstjärniga kundomdömen

Vi på Enkla Juridik kan tacksamt berätta att vi har över tusen femstjärniga recensioner på Trustpilot. Våra klienter skriver i recensionerna att våra jurister är erfarna, förstående och brinner för service. Juridiken kan vara komplicerad, men vi tycker inte att juridiken ska göras komplicerad för vanliga människor. För oftast går det att göra juridiken enklare.

Våra medarbetare

Familjerättsjurist i Karlskrona

Familjerätt är den del av juridiken som reglerar rättsliga frågor och relationer som rör familjer och individer inom familjer. Den omfattar olika områden som bland annat äktenskap, adoption, förmyndarskap, vårdnad om barn och arvsrätt. 
Lokalt har vi vår jurist Jasmin som kan hjälpa dig som är i behov av juridisk hjälp inom det familjerättsliga området.

Vi har ett tjugotal andra jurister utspridda i Helsingborg, Lund, Malmö, Stockholm, Göteborg, Jönköping, Kungsör, Linköping och Östersund specialiserade på olika områden.  Det gör vårt arbete mer effektivt och leveransen mer kvalitativ.

Från dessa andra platser i landet kan vi hjälpa dig som bor i Karlskrona med migration-, skatte-, bostads-, familje- och affärsjuridik mm.

Arbetsrätt för dig som företagare och privatperson

Arbetsrätten reglerar förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare, den syftar till att skydda arbetstagarnas rättigheter och säkerställa en sund arbetsmiljö.

Befinner du dig i en arbetsrättslig situation och är i behov av en jurist? Lokalt i Karlskrona har vi vår jurist Jasmin som kan bistå med juridisk hjälp. 

Vi har även ett flertal jurister utspridda i landet som kan hjälpa dig i din arbetsrättsliga situation. 

Migrationsrättsjurist i Karlskrona

Migrationsrätten reglerar bland annat invandring, asyl och uppehållstillstånd i Sverige. Befinner du dig i en situation där du behöver hjälp inom området? 
Hos oss på Enkla Juridik har vi ett flertal kunniga migrationsrättsjurister. Lokalt har vi vår erfarna jurist Jasmin.
Välkommen att kontakta oss!
 

Arbetstillstånd för dig som vill arbeta i Sverige och är utländskmedborgare

Om en person från utlandet vill komma till Sverige för att arbeta, krävs det ett arbetstillstånd.  Vi på Enkla Juridik erbjuder hjälp med arbetstillståndsprocessen. I Karlskrona har vi migrationskonsulten och rådgivaren Marie som arbetar lokalt. 

Marie kan bistå med:

  • Ansökan av arbetstillstånd
  • Förlängingsansökan av arbetstillstånd
  • Ansökan om byte av arbetsgivare
  • Ansökan om spårbyte från studie- till arbetstillstånd
  • Ansökan om utstationering/uppdrag i Sverige
  • Ansökan för medföljande familjemedlem

Du som bor i Karlskrona, hör av dig till oss!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl eller telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik!

 

Våra kunder rekommenderar oss