Juristbyrå Linköping

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist i Linköping och Östergötland

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags problem, utmaningar och visioner. Dagligen får vi hantera mängder med olika frågor från Linköpingsbor, Norrköpingsbor och övriga Östgötar.  Vi hjälper dig med:

  • familjejuridik
  • affärsjuridik
  • skattejuridik
  • juridisk rådgivning för bostadsrättsföreningar

Välkommen till oss på Enkla Juridik i Linköping, Östergötland!

Nathalie Elfinger
Maria Boyce
Juristerna Nathalie och Maria

Telefon eller möte

Från vårt juristbyrå i Linköping lyckas vi hjälpa våra klienter i Östergötland. Efter att du har skickat in din kontaktförfrågan hjälper vi dig över telefon, möte, mejl eller i videomöte. Självklart tar vi stor hänsyn till rådande Corona-epidemi och därför föredrar vi ibland att ha eventuella möten på distans.

Din jurist i Linköping och Östergötland till fast pris

Många advokater och andra juristbyråer i Östergötland jobbar med löpande timpenning. Vi föredrar att offerera fasta priser eftersom vi har märkt att många av våra kunder uppskattar den transparens det innebär. Med ett fast pris för vår juridiska rådgivning vet både du och vi vad det kommer att kosta för att nå ett visst resultat.

Över 250 positiva omdömen

På Enkla Juridik är vi väldigt glada över att vi numera har över 250 femstjärniga recensioner på Trustpilot. I omdömena skriver många att våra jurister är kunniga, empatiska och serviceinriktade. Vi tycker inte juridiken ska göras komplicerat för vanliga människor. Ofta går juridiken att förklara väldigt enkelt.

Familjerätt, affärsjuridik, skatterätt och BRF

På vår juristbyrå i Linköping är vi två personer med bred erfarenhet från det juridiska. Vi hjälper våra klienter med familjejuridiken, affärsjuridiken, skattefrågor och frågor relaterade till bostadsrättsföreningar.

Vår jurist Nathalie jobbar primärt med familjefrågor och företagsjuridik. Det kan vara allt från att göra bouppteckningar, arvskiften eller att skriva ett testamente, äktenskapsförord eller framtidsfullmakt. Affärsjuridiskt hjälper Nathalie dig med avtalsfrågor i tvist eller med associationsrättsliga frågor rörande företagsstruktur mm.

Maria har jobbat i många år i olika ledarpositioner i näringslivet och drivit företag i bygg- och restaurangbranshen och flera olika konsultverksamheter. Maria har i över 20 år varit lärare i affärs- och skattejuridik på Linköpings universitet. Hon har i och med sina långa karriär i näringslivet lång erfarenhet av att även ha jobbat praktiskt med dessa frågor. De senaste åren har Maria fördjupat sig i frågor rörande bostadsrättsföreningar.

Tillsammans stärker Maria och Nathalie varandra i arbetet gentemot våra klienter och säkerställer högsta kvalitet i slutresultatet. Med över 30 år sammanlagd erfarenhet kan Nathalie och Maria hjälpa våra kunder vidare. Oavsett om det gäller att skriva avtal eller lösa en tvistefråga.

Hör av dig till oss i Linköping i Östergötland

Oavsett om du bor i Linköping eller övriga Östergötland är du varmt välkommen att höra av dig. Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi finns alltid tillgängliga för våra klienter på mejl eller telefon. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik i Östergötland!

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!