Fordran & Lån

Juridisk rådgivning vid fordran & lån

✓ Kostnadsfri juridisk utvärdering ✓ Alltid fasta priser

Juridik för fodran och lån

För att ett samhälle ska fungera är det viktigt att vi kan lita på varandra när det gäller utlåning och återbetalning. Tyvärr ger kredit- och låneförhållanden ibland upphov till konflikter. Ett vanligt scenario är att långivaren inte fått betalt i enlighet med låneavtalet och därför skickat kravet till Kronofogden eller tingsrätten. Men det kan också finnas situationer där låneavtalet är oskäligt och låntagaren har rätt att protestera mot exempelvis skyhöga räntor.

Juridik mot bedrägeri

I mer ljusskygga sammanhang förekommer det helt falska påståenden om att ett kredit- eller låneförhållande existerar. Under senare år har antalet fakturabedrägerier skjutit i höjden och det händer att privatpersoner och företag betalar bluffakturor av rädsla för att drabbas av betalningsanmärkningar eller seglivade rättsprocesser.

Kostnadsfri utvärdering av ditt ärende

Enkla Juridik bistår både privatpersoner och företagare med rådgivning som anknyter till lån och krediter. Varmt välkommen att skicka in ditt ärende. Vi återkommer med en kostnadsfri utvärdering inom en arbetsdag.

Fordran & Lån

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende & få en kostnadsfri utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!​

...