Juristbyrå i Solna

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist i Solna – Juristbyrån Enkla Juridik

Enkla Juridik är juristbyrån som hjälper dig som företagare eller privatperson. Dagligen får vi mängder med olika spörsmål från Solnaarna. Vi hjälper dig från vårt kontor på Industrivägen i Hagalund eller via mejl, telefon eller videolänk. Vårt tjänsteutbud består av:

  • familjejuridik
  • affärsjuridik
  • skattejuridik
  • migrationsrätt
  • bostads-, fastighets- och BRF-juridik

Telefon eller möte

Med tanke på rådande Corona-epidemi föredrar vi att lösa juridiken digitalt. Självklart är det inga problem om du besöker oss på vår juristbyrå på Industrivägen i Solna. 10 minuters promenad från Solna Centrum och med goda parkeringsmöjligheter.

Din jurist i Solna med fast pris

För oss är det viktigt att du som kund känner att du förstår hur vi hjälper dig – och inte minst vad vår juridiska rådgivning kommer att kosta. Därför jobbar vi enbart med fasta priser så du på förhand får reda på vad det kommer att kosta dig om vi ska hjälpa dig lösa ditt ärende eller exempelvis skriva ett specifikt avtal.

Över 350 positiva omdömen

Vår stora stolthet är att vi på Enkla Juridik numera har över 350 positiva omdömen på Trustpilot. Den absoluta majoriteten av våra kunder är väldigt nöjda med våra juristers expertis. Vi tycker inte juridiken ska vara onödigt komplicerad. Det viktigaste är att du förstår vilka konsekvenserna blir.

Våra jurister i Solna

Familjerätt, bostadsjuridik eller företagsfrågor

Vår juristbyrå har ett brett utbud av juridiska tjänster. Våra familjejurister är specialiserade på familjejuridik, företagsärenden och bostadsjuridik. Vi jobbar även med skatt och hjälper bostadsrättsföreningar. De flesta av ärendena vi hanterar är av avtalsrättslig karaktär. Det innebär att vi antingen är med och skriver avtal, analyserar avtal eller hjälper till att lösa tvister.

Familjejuridiken är ett av våra största tjänsteområden. Dagligen hjälper vi många med allt från testamenten till bouppteckningar och gåvobrev. Familjejuridik handlar för oss om att hjälpa till både med det finast och det mest sorgsna i livet. För de som precis förlorat en familjemedlem är ett tryggt och effektivt avslut viktigt. Att arvsprocessen blir korrekt är därför väldigt viktigt för oss. För de som precis har köpt en bostad hjälper vi gärna till med exempelvis ett skuldebrev och ett samboavtal/äktenskapsförord. Så ni får en underbar start.

Många företag hjälper vi genom att exempelvis skriva aktieägaravtal, leverantörsavtal eller skattejuridiken. Det kan vara att våra skattejurister skatteoptimerar din utdelning eller att vi löser en leverantörstvist. Vi hjälper både små och medelstora företag baserade i Solna.

Hör av dig till oss i Solna

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi har kontor på Industrivägen i Solna. Vi finns alltid tillgängliga på mejl eller telefon. Ifall du vill ses på vår juristbyrå är det inga problem. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik i Solna!

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!