Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Kungsör

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Jurist i Kungsör

Oavsett vad du kan tänkas vilja ha hjälp med så står vi på Enkla Juridik till ditt förfogande. Det har varit vårt mål sedan starten 2017 att tillvarata privatpersoners och företags intressen, oavsett utmaning. Detta har sedan dess lett till att vi, genom ett kvalitativt och lösningsorienterat arbetssätt, har kunnat hjälpa tusentals klienter i många delar av Sverige. Vi har på ett affärsmässigt och effektivt sätt tillgodosett rådgivning och biträde till våra klienter genom en transparent affärsmodell med fasta priser. Det har visat sig vara mycket uppskattat då det leder till avsaknaden av tråkiga överraskningar i kostnadsdelen. Du ska hos oss på Enkla Juridik känna dig trygg när det gäller vår kvalitet, oavsett om det rör sig om privata eller affärsmässiga ärenden. Det ska inte finnas några tveksamheter kring vår hantering eller vad vår medverkan kan komma att kosta.

Varje dag blir vi på Enkla Juridik betrodda med nya unika ärenden runt om i hela Sverige. På kontoret i Kungsör kan vi även meddela att Tyler finns, en professionell och erfaren jurist inom familjerätt, men vi är inte begränsade till endast det.

I Kungsör hjälper vi dig med bland annat:

  • Familjerätt
  • Fastighetsjuridik, samt bostäder
  • Bostadsrättsfrågor
  • Affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Offentlig upphandling
  • Skatterätt

Du är alltid välkommen till vårt kontor i Kungsör, men du kan också höra av dig till oss via hemsidan eller telefon helt förutsättningslöst. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Tyler
Tyler - ansvarig för Kungsör

Våra medarbetare

Enkla Juridik i Kungsör

Enkla Juridik fick sin början när vi insåg att juristbranschen hade en avsaknad av byråer som erbjöd fasta priser; det fanns en brist på transparens. Detta var något vi ville förändra. Det blev ur detta frö som Enkla Juridik började växa. Vi erbjuder en unik affärsmodell: all juridisk rådgivning och hantering ska vara till fast pris, oavsett vad ditt ärende gäller. Runt om i landet har vi numera över tjugo jurister som hanterar ärenden av olika slag, inklusive en jurist i Kungsör.

Ring oss eller boka ett möte på kontoret. När du har hört av dig till oss och beskrivit vad du vill ha hjälp med, återkommer vi snarast med en lämplig jurist för att du ska få just ditt ärende tillgodosett på bästa vis. Detta kan göras via telefon, fysiskt möte eller videosamtal; vi anpassar oss efter vad som blir bäst för dig!

Fast pris för juridisk hjälp i Kungsör

Vi har sedan starten av Enkla Juridik arbetat med transparens gentemot våra klienter. Vi anser att det ska vara vi och inte ni som ska stå för riskerna om ditt ärende riskerar att ta längre tid än beräknat. Genom att följa den modellen kan ni känna er trygga med att ditt ärende kommer att handläggas effektivt och prioriteras; du behöver aldrig oroa dig för timpriser som tickar på eller ovälkomna och oväntade kostnader. Genom att hantera vårt arbete på detta vis har vi mottagit mängder av positiv feedback från tusentals av våra klienter som vi haft äran att få företräda och arbeta med.

I Kungsör arbetar majoriteten av alla jurister och advokater utefter timpenning utan någon begränsning, så vill inte vi på Enkla Juridik arbeta. Vi föredrar fasta priser, och vi påstår att även du gör det! När vi hjälper dig med ditt ärende kommer du att veta din kostnad redan innan ärendet börjar handläggas.

Utöver fasta priser vill vi även erbjuda dig en juridisk utvärdering helt kostnadsfritt. Genom detta tillvägagångssätt gör vi först en bedömning kring hur dina möjligheter ser ut samt vad som krävs för att nå framgång i just ditt ärende. Vi kommer inte vilja debitera dig för ett arbete som vi anser inte kommer att nå framgång. Vi ser till din säkerhet!

Vi har över tusen positiva omdömen

Sedan vi startade Enkla Juridik 2017 kan vi med stolthet meddela att vi har fått högsta betyg av nästintill alla våra klienter, fem av fem möjliga! Vi är enormt glada att kunna säga att vårt löpande arbete har uppskattats av våra klienter, och vi menar att även du kommer att vara nöjd med vad vi kan göra för dig. På Enkla Juridik har våra jurister fått lovord för att vara serviceinriktade, kunniga och empatiska. Juridik ska vara förståeligt för alla, därför är vårt mål att göra komplicerade frågeställningar begripliga för dig så att vi gemensamt kan nå framgång, där du kan vara med från början till slut.

Oavsett vad du vill ha hjälp med, så finns vi här för dig

Vare sig det rör sig om affärsjuridik, arbetsrätt, familjerätt eller något annat, så vill vi på Enkla Juridik finnas där för dig, oavsett vilket problem du står inför. Genom att vi arbetar med fler än 20 jurister så kan vi erbjuda dig ett brett utbud av tjänster och bedriva mål inom många områden. Det går utmärkt att träffa Tyler, som ansvarar för Kungsör och Eskilstuna, för ett klientbesök. Tyler har arbetat som jurist i snart tio år och har gedigen erfarenhet inom familjerätt. 

För dig som bor i Kungsör, Köping eller Arboga har vi inte bara Tyler som står till ditt förfogande, utan många andra kompetenta jurister runt om i landet redo att ta sig an ditt fall. Enkla Juridik har även jurister i Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Lund, Malmö samt vårt huvudkontor i Stockholm.

Hör av dig helt förutsättningslöst till oss i Kungsör

Du behöver inte tveka kring att kontakta oss på Enkla Juridik med din juridiska fråga eller önskan om en offert. Vi ger dig en kostnadsfri juridisk utvärdering av utbildade jurister. När du vänder dig till oss ger du först en beskrivning av din situation, och vi kommer att återkomma inom en arbetsdag. Detta så att ditt ärende går så snabbt som möjligt och så att rätt jurist blir tilldelad ditt ärende. Vi finns tillgängliga för dig via telefon och e-post. Tveka inte att kontakta oss, din byrå i Kungsör!

Våra kunder rekommenderar oss