Klicka här för förutsättningslös kontakt!

Jurist Eskilstuna

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Jurist i Eskilstuna – familjejuridik och mer

På Enkla Juridik är vi redo att ge dig den hjälp du behöver, oavsett vilken typ av situation du står inför. Sedan vår etablering 2017 har vårt uppdrag varit tydligt: att tillhandahålla stöd för både privatpersoner och företag, oavsett hur komplex situationen kan vara. Genom att fokusera på hög kvalitet och praktiska lösningar har vi framgångsrikt bistått tusentals klienter över hela landet.

Vår affärsmodell bygger på principerna om transparens och fasta priser, vilket har blivit omtyckt av våra klienter. På Enkla Juridik kan du vara säker på att oavsett om det rör sig om personliga angelägenheter eller affärsmässiga frågor, så erbjuder vi kvalificerad rådgivning och hjälp av högsta standard. Vi värdesätter förtroende och tydlighet i all kommunikation och prissättning, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för oväntade kostnader eller oklarheter. Du kan lita på oss för att stå vid din sida och hjälpa dig att navigera genom dina juridiska behov på ett tryggt och professionellt sätt.

För Eskilstuna har vi Tyler, en erfaren familjerättsjurist, men våra tjänster sträcker sig långt utöver det området. Tyler kan träffa dig i Eskilstuna eller välkomna dig på sitt kontor i Kungsör.

I Eskilstuna hjälper vi dig med bland annat:

  • Familjerätt
  • Fastighetsjuridik, samt bostäder
  • Bostadsrättsfrågor
  • Affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Offentlig upphandling
  • Skatterätt

Du är alltid välkommen, men du kan också höra av dig till oss via hemsidan eller telefon helt förutsättningslöst. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Tyler
Tyler - familjerättsjurist och ansvarig för Eskilstuna

Våra medarbetare

Enkla Juridik för dig i Eskilstuna

Enkla Juridik föddes för att fylla en stor lucka inom juridikbranschen: bristen på byråer som erbjöd fasta priser och saknade transparens. Detta gap var något vi var beslutna att adressera och förändra. Ur denna vision växte Enkla Juridik fram och vi introducerade en unik affärsmodell: all juridisk rådgivning och hantering tillhandahålls till fasta priser, oavsett ärendets natur.

Idag har vi över tjugo jurister runtom i landet som specialiserar sig på olika områden, inklusive en dedikerad jurist i Eskilstuna. Oavsett var du befinner dig, strävar vi efter att ge dig bästa möjliga service och stöd.

Kontakta oss per telefon eller boka ett möte i Eskilstuna eller på vårt kontor i Kungsör. När du har beskrivit ditt ärende för oss, kommer vi att matcha dig med den mest lämpliga juristen så att du kan få din fråga hanterad på ett professionellt sätt. Vi är flexibla när det gäller kommunikationsmetoder och kan erbjuda möten via telefon, personliga möten eller videosamtal – allt för att passa dina behov och önskemål.

Fast pris för juridisk hjälp i Eskilstuna

Vi har sedan starten av Enkla Juridik arbetat med transparens gentemot våra klienter. Vår modell är uppbyggd på så vis att ditt ärende kommer handläggas effektivt och prioriteras, vi tar fasta priser så du inte behöver oroa dig för timpriser som tickar på eller oväntade kostnader. Genom att hantera vårt arbete på detta vis har vi mottagit mängder av positiv feedback från tusentals av våra klienter som vi haft äran att få företräda och arbeta med.

I Eskilstuna arbetar majoriteten av alla jurister och advokater utefter timpenning utan någon begränsning, så vill inte vi på Enkla Juridik arbeta. Vi föredrar fasta priser, och vi påstår att även du gör det! När vi hjälper dig med ditt ärende kommer du att veta din kostnad redan innan ärendet börjar handläggas.

Vi erbjuder även en juridisk utvärdering av ditt ärende helt kostnadsfritt. Utvärderingen innebär att vi gör en bedömning kring hur dina möjligheter ser ut  samt vad som krävs för att nå framgång i just ditt ärende. Vi kommer inte vilja debitera dig för ett arbete som vi anser inte kommer att nå framgång. Vi ser till din säkerhet!

Vi har över tusen positiva omdömen

Sedan Enkla Juridik grundades 2017 har vi med glädje mottagit toppbetyg från nästan samtliga av våra klienter – en imponerande fem av fem möjliga! Det är med stor stolthet vi delar detta med er. Vårt engagemang och kontinuerliga arbete har fått enormt positiv respons från våra klienter, och vi är övertygade om att även du kommer att uppskatta vad vi kan erbjuda dig.

På Enkla Juridik är våra jurister kända för sin serviceinriktning, expertis och empati. Vi tror på att göra juridiska frågor begripliga för alla, och därför är vårt mål att guida dig genom även de mest komplexa ärenden på ett tydligt och förståeligt sätt. Tillsammans strävar vi efter framgång, och du är en viktig del av processen från början till slut.

Oavsett vad du vill ha hjälp med, så finns vi här för dig

Vare sig det rör sig om affärsjuridik, arbetsrätt, familjerätt eller något annat, så vill vi på Enkla Juridik finnas där för dig, oavsett vilket problem du står inför. Genom att vi arbetar med fler än 20 jurister så kan vi erbjuda dig ett brett utbud av tjänster och bedriva mål inom många områden. Det går utmärkt att träffa vår familjejurist Tyler (som ansvarar för Eskilstuna) för ett klientbesök. Tyler har arbetat som familjerättsjurist i ett flertal år och har gedigen erfarenhet inom ekonomisk familjerätt och dokumentskrivning. 

För dig som bor i Eskilstuna har vi inte bara vår familjerättsjurist Tyler som står till ditt förfogande, utan många andra kompetenta jurister runt om i landet redo att ta sig an ditt fall. Enkla Juridik har även jurister i Kungsör, Karlskrona, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Östersund samt vårt huvudkontor i Stockholm.

Hör av dig helt förutsättningslöst till oss i Eskilstuna

Du behöver inte tveka kring att kontakta oss på Enkla Juridik med din juridiska fråga eller önskan om en offert. Vi ger dig en kostnadsfri juridisk utvärdering av utbildade jurister. När du vänder dig till oss ger du först en beskrivning av din situation, och vi kommer att återkomma inom en arbetsdag. Detta så att ditt ärende går så snabbt som möjligt och så att rätt jurist blir tilldelad ditt ärende. Vi finns tillgängliga för dig via telefon och e-post. Tveka inte att kontakta oss, din byrå i Eskilstuna!

Våra kunder rekommenderar oss