Enkla Juristnätverket

Få klienter förmedlade till dig som är jurist och egenföretagare

Fler uppdrag (vårdnadstvister) för dig som är jurist och egenföretagare

Enkla Juristnätverket är ett nätverk av jurister som samarbetar med varumärket Enkla Juridik. I nätverket finns flertalet anslutna jurister som med hjälp av vår målstyrda marknadsföringskapacitet dagligen får klienter förmedlade till sig. Som jurist i nätverket slipper du tänka på försäljning, marknadsföring, kundhanteringssystem m.fl.

Just nu söker vi jurister i hela Sverige som vill jobba med vårdnadstvister. Ett krav är att du har juristexamen, arbetat med juridisk rådgivning i flera år och har flera års erfarenhet av att jobba med vårdnadstvister.

Skicka in en intresseanmälan om du vill jobba med fler vårdnadstvister 

Skicka in din ansökan för att gå med i Enkla Juristnätverket. Du får klientförfrågningar serverade på ett silverfat och slipper bry dig om marknadsföring, nätverkande och försäljning. Hos oss får du allt du behöver för att 100% kunna fokusera på det juridiska arbetet och att utveckla din firma. Välkommen att ta kontakt.

Fyll i kontaktformuläret ovan eller ring eller mejla oss

Vad är Enkla Juristnätverket?

Enkla Juridik är en juristbyrå som hjälper företag och privatpersoner med civilrättsliga ärenden. Idag består vårt utbud av familjejuridik, BRF-juridik och juridisk rådgivning för små och medelstora företag.

Vi grundades i Stockholm (2017) och har sedan dess snabbt expanderat till Östergötland (2020), Örebro (2020) och Göteborg (2021). Nu letar vi efter en eller flera jurister som vill jobba med vårdadstvister.

Enkla Juristnätverket är ett nätverk av jurister som samarbetar med Enkla Juridik. Som jurist i nätverket får man en egen mejladress och arbetar mot klienter under vårt varumärke. Det innebär att vi fakturerar klienterna. Sedan fakturerar juristerna oss.

Genom nätverket kan Enkla Juridik förmedla klienter till dig som kan vårdnadstvister och vill få fler sådana uppdrag.

Varför Enkla Juridik?

Vår filosofi är att juridiken ska komma närmare vanliga människor. Det ska vara enkelt att anlita en jurist. Företagare och privatpersoner vill veta vad juridiktjänster kommer kosta. Därför tillämpar vi på Enkla Juridik en strikt fastpris-modell. Det innebär att vi tillämpar fast prissättning på alla ärenden våra jurister tar an. För vårdnadstvister tillämpar vi denna modell ofta med ett pristak. Vi sätter, inom ramarna för ett tydligt uppdragsavtal, ett högt men realistiskt pristak och jobbar med fast timpris inom pristaket.

Denna prissättningsmodell Enkla Juridik ett mycket attraktivt varumärke för vår målgrupp. Dagligen får vi in 10-30 kundförfrågningar. På grund av vår framgångsrika målstyrda marknadsföring ser vi en stark ökning i nya kundförfrågninar varje månad.

Även om många jurister i nätverket i början är ovana med fastpris-modellen, tycker många, efter några veckors invänjning, att det fungerar lika bra som timpenning. Vår erfarenhet är att fastpris-offerter får en högre andel accepter än offerter med ordinarie timpenning utan pristak.

Framgångsexempel

Alicia Gunnarsson är specialiserad på migrationsrätt och jobbar med dessa frågor som jurist för Enkla Juridik.  Samarbetet inleddes med att Alicia skrev texter till två sidor på Enkla Juridiks hemsida. Genom vår marknadsföring lyckas vi  genom de sidorna månatligen förmedla mellan 20 – 30 kundförfrågningar till Alicia. Över hälften blir betalande klienter. Responsen från klienterna är uteslutande positiv.

En gång i månaden skickar Alicia, från sin firma, en faktura till Enkla Juridik för att få ersättning för det arbetet hon har lagt ner.

Tack vare partnerskapet med Enkla Juridik har Alicias firmas omsättning ökat mycket kraftigt.

Tack vare Enkla Juristnätverket kan jag lägga hela min tid på att arbeta med juridik och de klienter jag får förmedlade. Samtidigt behåller jag min frihet som egenföretagare.

Alicia Gunnarsson
Alicia Gunnarsson

Alicia Gunnarsson

Våra klienter älskar vårt varumärke

Skicka in en intresseanmälan så berättar vi mer.
Inga krav eller förbindelser.

...