Jurister i Täby

Få en kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Vi hjälper dig i Täby med familje-, bostads eller företagsjuridik

Täby är en stor kommun där många av våra kunder verkar och bor. Enkla Juridik är juristbyrån för Täbyborna. Oavsett om du behöver hjälp som privatperson eller företagare finns vi där som jurister för dig. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med frågor relaterade till bostäder, företag eller familjen!

Våra jurister hjälper dig i Täby – till fast pris

De flesta advokatbyråer och juristbyråer jobbar med timarvoden. Vi vill inte jobba med den modellen eftersom vi inte tycker att den är tillräckligt transparent för våra kunder. Vi tror att våra kunder hellre vill betala för den faktiska hjälpen de får snarare än tid. På så viss får våra kunder alltid det de betalar för – ett konkret juridiskt resultat snarare än att timdebiteringen slår ut lite hursomhelst. Det är en trygghet för våra kunder samtidigt som de slipper ta den ekonomiska risken ifall något oväntat skulle ske i ärendet. Många av våra kunder i Täby som får vår juridiska rådgivning har uttryckt stor tillfredställelse över denna betalningsmodell. 

Familjerätt, bostadsjuridik eller företagsfrågor

På Enkla Juridik handhar vi en lång rad olika juridiska spörsmål. Vi hjälper till med allt oavsett om det handlar om bostaden, familjen eller företaget. Våra jurister gillar att arbeta brett. Avtalsrätten är det mest genomgående inom de tjänsteområden vi tillhandahåller. Det kan vara allt från att vi upprättar fullmakter eller bodelningsavtal till att vi löser en företagstvist. Tvistelösning och avtalsskrivning är våra främsta expertområden!

Hör av dig till oss

Hör gärna av dig till oss om du har ett juridiskt problem eller vill få ett fastprisförslag direkt. Vi har kontor i Solna och finns alltid tillgängliga på mejl eller telefon. Våra jurister hjälper kunder från Täby gärna över mejl, telefon, videolänk eller på vårt kontor i Solna. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik!

Fördelarna med juristbyrån Enkla Juridik

Juristbyrå med enbart fasta priser

Kostnadsfri utvärdering

Få en kostnadsfri utvärdering och en objektiv bedömning av det juridiska läget.

Våra jurister jobbar mestadels digitalt - smidigast för dig!

Rådgivning online

Du förklarar ditt problem - vi gör resten. Inga fysiska möten behövs om du inte vill.

Digital juristbyrå med säte i Stockolm

Svarsgaranti en arbetsdag

Svarsgaranti - om du har frågor under processen återkommer vi alltid inom en arbetsdag.​

Vi jobbar enbart med fasta priser och provision

Enbart fasta priser

Du får ett tydligt prisförslag innan vi börjar. Enbart fasta priser. Inga timarvoden.

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende & få en kostnadsfri utvärdering
Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

...