Jurister Lidingö

Få en kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Våra jurister hjälper dig på Lidingö för familje-, bostads eller företagsjuridik

Juridik är en stor passion för oss. Som jurister arbetar vi med allt från familjerätt till bostadsjuridik och företagsfrågor. I vår vardag hjälper vi hundratals människor lösa både svåra och enkla juridiska problem. Det kan vara allt från ett äktenskapsförord som måste skrivas, till att ett dolt fel har uppdagats eller betalningar måste drivas in. Variationen i vårt arbete gör det oerhört roligt och ger oss en kunskapsbredd som kommer våra kunder till del!

Vi hjälper kunder på Lidingö till fast pris

För oss är transparens A och O. Många advokater och juristbyråer på Lidingö brukar ta timarvode. Vi tror att denna modell för många skapar osäkerhet och dålig insyn i vad man egentligen betalar för. Vi ser alltid till att offerera vår juridiska rådgivning och handläggning till fast pris. På så vis vet du exakt vad du kommer betala för. Resultaten och kvittot är tydliga. Vi undviker en massa frågetecken och våra kunder är nöjda. För våra kunder är det viktigt att det är enkelt att köpa juridiska tjänster. Det förstår vi. 

Eftersom vi har kontor i Solna hjälper våra jurister gärna kunder från Lidingö över mejl, telefon, videolänk eller såklart på vårt lättillgängliga kontor i Solna.

Familjerätt, bostadsjuridik eller företagsfrågor

Vi har ett brett utbud av juridiska tjänster. Våra jurister är specialiserade på familjejuridik, företagsärenden och bostadsjuridik. Nästan alla ärenden vi hanterar är av avtalsrättslig karaktär. Det innebär att vi antingen är med och skriver avtal, analyserar avtal eller hjälper till att lösa avtalsrättsliga tvister.

Inom bostadsjuridiken rör det sig ofta om olika typer av dolda fel eller renoveringar som blir fel eller överfakturerade. Här kartlägger vi den juridiska styrkan i ditt ärende och arbetar sedan för att få ett resultat i din favör. Oftast genom förlikning med din motpart, eller om det behövs, i domstol.

Samma sak gäller familjerätten. Där är vi med och upprättar juridiska avtal (testamenten, samboavtal mm.) som ska ge våra kunder trygghet i deras tillvaro och samvaro. Vid tvister inom familjen eller släkten brukar vi iaktta en så professionell hållning som möjligt. Vi förstår att det ibland kan bli emotionellt.

Vår företagsjuridiska rådgivning är snarlik den familjejuridiska. Oftast rör det olika former av avtalsskrivning eller tvister rörande avtal. Självklart har vi inkassotillstånd så vi kan hjälpa till och driva in förfallna betalningar.

Hör av dig till oss

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en juridisk fråga eller vill ha en offert direkt. Vi har kontor i Solna och finns alltid tillgängliga på mejl eller telefon. Våra jurister hjälper kunder från Lindingö gärna över mejl, telefon, videolänk eller på vårt kontor i Solna. Välkommen till juristbyrån Enkla Juridik!

Fördelarna med juristbyrån Enkla Juridik

Juristbyrå med enbart fasta priser

Kostnadsfri utvärdering

Få en kostnadsfri utvärdering och en objektiv bedömning av det juridiska läget.

Våra jurister jobbar mestadels digitalt - smidigast för dig!

Rådgivning online

Du förklarar ditt problem - vi gör resten. Inga fysiska möten behövs om du inte vill.

Digital juristbyrå med säte i Stockolm

Svarsgaranti en arbetsdag

Svarsgaranti - om du har frågor under processen återkommer vi alltid inom en arbetsdag.​

Vi jobbar enbart med fasta priser och provision

Enbart fasta priser

Du får ett tydligt prisförslag innan vi börjar. Enbart fasta priser. Inga timarvoden.

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende & få en kostnadsfri utvärdering
Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

...