Juristbyrå Falun

Kostnadsfri juridisk utvärdering

Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

Din jurist i Falun

Enkla Juridik är juristbyrån som står nära vanliga människors och företags problem, utmaningar och visioner. Vi är mycket kompetenta IT-jurister, affärs- och familjejurister med fokus på lösningar. Vi vill alltid  hjälpa våra klienter på ett affärsmässigt och effektivt vis. Vi har funnit sedan 2017 och sedan start hjälpt åra kunder med kvalitativ rådgivning – alltid till fasta priser. 

Clara är ansvarig för juristbyrån i Falun. Tillsammans med kollegor från övriga kontor arbetar hon för våra klienters bästa i Falun, Borlänge och övriga Dalarna. 

Våra klienter uppskattar vår transparenta affärsmodell eftersom vi alltid tydligt berättar vad det kommer att kosta dig om du bestämmer dig för att anlita oss. Vi hjälper dig med:

  • familjerätt
  • affärsjuridik
  • fastighetsrätt
  • juridiken kring bostadsrättsföreningar
  • skattejuridik (skattejuristerna finns i Linköping och Helsingborg)

Välkommen till oss på Enkla Juridik i Falun!

Clara
Clara - ansvarig för kontoret i Falun

Våra medarbetare

Telefon eller möte

Om du vänder dig till oss kommer en jurist i Falun hjälpa er på ett effektivt, snabbt och smidigt vis.  Efter att du har skickat in din kontaktförfrågan hjälper vi dig över telefon, möte, mejl eller i videomöte. Corona-pandemin har gjort det både nödvändigt och mycket enkelt att arbeta på distans. Många har blivit vana vid att jobba framför datorn eller till och med från mobilen. Vi märker särskilt av detta i vårt arbete i Falun och omnejd, där digitaliseringen har gått väldigt snabbt.

Självklart har vi också möjlighet att ses fysiskt. I så fall bokar vi ett möte. Det är inga problem för oss att åka ut hem till dig eller ditt företag om det passar bra.

Din jurist i Falun till fast pris

Vi tror på maximal transparens gentemot våra klienter. Därför jobbar våra jurister enbart med fast prissättning. Det innebär att vi (till skillnad från många advokater) aldrig tillämpar en löpande timtaxa som bara kan ticka på. Vi tycker att det ska vara tydligt vad man får – och vad man då ska betala. Det gör att många upplever oss som tydliga och enkla att ha att göra med. Vi tror att det är en bidragande faktor till att många i Falun och övriga Dalarna uppskattar vårt sätt att arbete så mycket.

Hundratals femstjärniga omdömen på Trustpilot

På Enkla Juridik är vi väldigt glada över att vi har hundratals femstjärniga omdömen på Trustpilot. I recensionerna berättar de flesta att vi är snabba med att leverera resultat, lyhörda och kompetenta. Det gör vårt jobb väldigt roligt. Att ha många nöjda klienter gör vårt arbete inspirerande. Det ger oss viljan att verkligen leverera bäst tänkbara juridiska rådgivning. Vi är så tacksamma över att så många falunbor, masar som dalkullor, väljer oss!

Affärsjuridik, fastighetsrätt och familjerätt

I Falun kan vi hjälpa er med affärsjuridik, familjerätt, GDPR och IT-rätt. Från våra andra kontor kan vi hjälpa till med skatterätt, upphandlingsjuridik och ge rådgivning inom BRF och fastighetsrätt. Eftersom juridik nästan har blivit digitalt till 95% är det i praktiken inga problem att hjälpa er med hela vårt serviceutbud.

Mot bakgrund avrådande corona-pandemi har det dessutom blivit ännu vanligare för jurister att arbeta på distans. Att arbeta digitalt fungerar väldigt bra och bidrar till vår högkvalitativa leverans och konkurrenskraftiga prissättning. 

Hör av dig till oss i Falun

Ta gärna kontakt med oss om du behöver hjälp. Det är bara att ringa, mejla eller skicka in kontaktformuläret nedan. Vi återkommer alltid inom en arbetsdag och vår juridiska utvärdering är helt kostnadsfritt. Först efter vår utvärdering ger vi en offert på vad vår rådgivning kommer kosta. Efter att du ha accepterat offerten börjar vi arbeta. Välkommen!

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende

Kostnadsfri juridisk utvärdering. Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!