Familjejuridik

Familjejuridisk rådgivning till fast pris

✓ Alltid kostnadsfri juridisk utvärdering

Juridik för hela familjen

Familjejuridiken, som följer oss från vaggan till graven, är det rättsområde som alla förr eller senare kommer i kontakt med. På Enkla Juridik tillhandahåller vi familjerättslig rådgivning till fast pris. Därigenom behöver du aldrig oroa dig för skenande eller oförutsägbara kostnader. Detta tror vi är extra viktigt när man befinner sig i en känslomässigt utsatt situation.

Ring eller mejla oss för en kostnadsfri juridisk utvärdering

Familjejurist till fast pris

Vår företagsmodell bygger på maximal transparens och ärlighet gentemot våra kunder. Det är därför vi enbart jobbar med fasta priset. Vi utvärderar din situation kostnadsfritt och förutsättningslöst och presenterar sedan en offert som du får ta ställning till i lugn och ro.

Vi vill aldrig att våra kunder ska avstå från att ställa frågor av rädsla för att kostnaderna ska springa iväg. Vår fasta prismodell gör att sådana situationer aldrig aktualiseras. Hos oss är du alltid välkommen att ställa frågor, via mejl eller telefon.

Våra medarbetare

Juristerna på Enkla Juridik

Familjejuridik för trygga relationer

Även om juridik i familjesammanhang kan framstå som tråkig och opersonlig är den ett bra verktyg för att reglera relationer av olika slag. Årligen skiljer sig över 40 000 personer i Sverige. Om det i samtliga de fallen fanns ett äktenskapsförord som reglerade rätten till makarnas egendom skulle många konflikter kunna undvikas. Detsamma gäller testamenten som, om de är korrekt utformade, skapar förutsättningar för lugna och respektfulla arvskiften.

Hos oss på Enkla Juridik är familjejuristen bara ett mejl eller ett telefonsamtal bort. Tveka inte att höra av dig om du vill få familjerättsliga råd. Vi lovar att göra vårt bästa för att bidra till tryggare relationer mellan dig och dina närstående.

Fördelarna med Enkla Juridik

Juristbyrå med enbart fasta priser

Kostnadsfri utvärdering

Få en kostnadsfri utvärdering och en objektiv bedömning av det juridiska läget.

Våra jurister jobbar mestadels digitalt - smidigast för dig!

Rådgivning online

Du förklarar ditt problem - vi gör resten. Inga fysiska möten behövs om du inte vill.

Digital juristbyrå med säte i Stockolm

Svarsgaranti en arbetsdag

Svarsgaranti - om du har frågor under processen återkommer vi alltid inom en arbetsdag.​

Vi jobbar enbart med fasta priser och provision

Enbart fasta priser

Du får ett tydligt prisförslag innan vi börjar. Enbart fasta priser. Inga timarvoden.

Familjejurist - FAQ

En familjejurist är en jurist som arbetar med familjerelaterade ärenden. Exempel är upprättande av privatjuridiska avtal såsom testamente, samboavtal eller äktenskapsförord. Tvistelösning där privatpersoner är klient är också familjejuridik.

Det beror på ärendets komplexitet och byråns prismodell. Vissa byråer jobbar enbart med fastpris och andra med timpenning. Advokatbyråer jobbar uteslutande med timpenning.

En familjejurist jobbar enbart med så kallade civilrättsliga ärenden. Straffrätt ingår inte i en familjejurist arbetsområde.

Det kan det göra. Men fast pris får man ta ställning till ett prisförslag med ett exakt belopp innan arbetet påbörjas. Risken för att överraskas av en faktura med ett högt antal debiterade timmar finns inte.

Med fördel kan man titta på vilka omdömen och referenser en familjejurist har. Trustpilot, Reco och Google Reviews är kända omdömesplattformar där man enkelt kan jämföra familjejurister.

Våra kunder rekommenderar oss

Skicka in ditt ärende & få en kostnadsfri utvärdering
Inga krav eller förbindelser. Vi återkommer inom en arbetsdag!

...